HİTİT ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ

EĞİTİMİN ADI

NLP İLKELERİ İLE ETKİLİ İLETİŞİM VE BEDEN DİLİ EĞİTİM PROGRAMI

EĞİTİMİN BAŞLANGIÇ TARİHİ

En az 10 kişilik talep olması halinde açılacaktır.

EĞİTİMİN GÜNLERİ VE SAATLERİ

30 Eylül - 1 Ekim ( Cumartesi : 10:00–17:30 / Pazar : 10:00–17:30 )

TOPLAM EĞİTİM SÜRESİ

12 Saat

EĞİTİMİN KISA  AÇIKLAMASI

EĞİTİMİN AMACI

İletişim, insan hayatını ve ilişkilerini şekillendiren en önemli unsurlardan biridir. İş hayatımızda, sosyal yaşantımızda ve toplum içindeki her sahada kendini doğru ifade edebilen, beden dilini etkin kullanan, düzgün konuşan, donanımlı kişiler olabilmek artık zor değil. Sözlü ve sözsüz iletişim becerilerinin geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla Etkili İletişim Eğitimi katılımcıların özellikle iş yaşamında etkili konuşma,  etkili iletişim tekniklerini ve beden dilini nasıl kullanabilecekleri konusunda bilgi ve becerilerini   artırmayı amaçlamaktadır. Eğitimde, ses tanıma, etkili ve güzel konuşma, etkin dinleme, empati, iletişimde ilk izlenim ve önemi, beden dili, beden dili kodları, iş yaşamında beden dili, iletişim becerileri ve kişilik analizi testleri konuları ele alınacaktır.

KATILIMCILARIN KAZANIMLARI

Sesinizin tonunu ve yüksekliğini değiştirerek, bilinçli ve bilinçdışı zihninize yeni destekleyici cümleler yerleştirerek diyalogunuzu nasıl ayarlayacağınızı öğrenebilme.

Dilin bütün davranışlarınızı nasıl programladığını ve bunun da sizin dünya deneyiminizi doğrudan nasıl etkilediğini anlayabilme. Etkili iletişim tekniklerini hayatınızın her alanında kullanabilir duruma gelme. Çeşitli teknikler ve alıştırmalarla katılımcıların, yaratıcı kabiliyetlerinin gelişmesi ve güçlendirilmesi, Katılımcıların yaratıcı becerilerinin geliştirilmesi. Program bitiminde eğitimi tamamlayan katılımcılara Hitit üniversitesi onaylı "Etkili İletişim ve Beden Dili Eğitimi Katılım" sertifikası verilecektir.

EĞİTİM İÇERİĞİ

İletişim Nedir? İletişimin Önündeki engeller, Beden Dili Nedir? Sen Dili Ben Dili Kullanımı, İletişimi etkileyen bilinçaltı kodlarımız, Sözlü İletişim Hataları

KİMLER KATILABİLİR

İletişimde başarılı olmak isteyen herkes

EĞİTİM YÖNTEMİ

Karma Eğitim

SINIF KONTENJANI

EĞİTMEN

NESRİN ÇELİK

EĞİTİMİN ÜCRETİ

1000 TL

NOT

Eğitim ücretimiz kişi başı olup KDV dahildir. Üniversitemiz öğrencileri ile çalışanları ve birinci derece yakınlarına eğitim ücretinin %20' si, Üniversitemiz Mezunlarına %10  oranında indirim uygulanır.